Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


"Măsimt mândru de vâlcenii mei!"

26 Noi 2009

" După câștigarea alegerilor la Vâlcea, Ion Cîlea a afirmat

ÎNCREDERE. "Am desfășurat o campanie curată, modestă, fără presiuni, fără faulturi împotriva adversarilor, fără autocare destinate turismului electoral, fără vreo intenție de mituire a alegătorilor și mai ales fără atacuri la persoane de-a dreptul suburbane. Noi i-am convins pe vâlceni săvoteze cu Mircea Geoană, purtând un dialog permanent, sincer" - a declarat liderul PSD Vâlcea.

Primul tur al alegerilor prezidențiale s-a încheiat, iar liderii principalelor partide politice au trecut la analiza rezultatelor muncii lor din campania electorală. După numărarea voturilor din toate secțiile de votare, nu mai existănicio îndoialăasupra faptului că marii câștigă tori ai alegerilor în județul Vâlcea sunt pesediștii, care au obținut un procent de 38,09%, cu aproape 10 procente mai mult decât adversarii lor de la PD-L și cu peste 16 procente Față de liberali. În cadrul unei conferințe de presă , liderul PSD Vâlcea, Ion Cîlea, a ținut săle mulțumească tuturor membrilor de partid, dar și parlamentarilor pentru aportul lor la acest rezultat remarcabil. Mai mult decât atât, șeful social-democraților și-a manifestat încrederea că , în cel de-al doilea tur de scrutin, candidatul PSD-ului, Mircea Geoană, va obține un scor mult mai mare. "Am încheiat primul tur al alegerilor prezidențiale cu o victorie zdrobitoare aici la Vâlcea. Am câștigat așa cum era de așteptat. Eram siguri că victoria ne va aparține și că vom obține rezultate concludente, care săîi descurajeze de tot pe adversarii noștri. Rezultatele obținute de PSD Vâlcea demonstreazăîn mod foarte clar că electoratul elevat se apropie din nou de social-democrație. De asemenea, mai demonstreazăfaptul că această organizație a redevenit puternică cu impact foarte mare asupra râmnicenilor. Am desfășurat o campanie curată, modestă, fără presiuni, fără faulturi împotriva adversarilor, fără autocare destinate turismului electoral, fără vreo intenție de mituire a alegătorilor și mai ales fără atacuri la persoane de-a dreptul suburbane. Noi i-am convins pe vâlceni săvoteze cu Mircea Geoană, purtând un dialog permanent, sincer. I-am convins prin prezentarea calităților candidatului nostru și a valorii acestuia, dar și prezentându-le oferta sa electoralăîn care se găsesc probleme cu care se confruntă oamenii de rând ai județului. Aceste rezultate excepționale obținute într-o bătălie crâncenă, inegalăsub aspectul asigurării resurselor materiale, cu multe acțiuni de mituire și șantaj din partea adversarilor politici, dovedesc că munca noastrăa fost mare și că am avut o putere de convingere prin faptul că întotdeauna ne-am ținut de cuvânt cu ceea ce am promis. Vâlcenii au demonstrat că știu săaprecieze sinceritatea, solidaritatea și atașamentul nostru Față de dânșii. De aceea, măsimt mândru de vâlcenii mei!" - a declarat președintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea.

Claudia Stanciu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella