Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

E plină Vâlcea de nătărăi analfabeți!

26 Noi 2009

După începerea campaniei electorale, ziarul nostru a fost bombardat permanent cu mesaje insultătoare și calomniatoare, autori fiind niște analfabeți (politici) din chiar urbea noastrăcapitalăde județ, semn că prostia a devenit mai mult decât contagioasăși unii dintre noi au luat-o de la Prostănacul lui Ilici Iliescu, acuzându-ne că nu avem aceeași orientare ca a lor și pentru susținerea politică a candidatului Traian Băsescu și a primarului Râmnicului, Mircea Gutău. Impostorii nu admit că mai existăși alte opțiuni decât totalitarismul comunist resuscitat de epavele trecutului pe care-l susțin, definind inconștient sintagma "La vremuri noi, tot NOI". Adică ei, foștii, travestiți în democrați. Am hotărât săpublică m toate înjurăturile care ni se adreseazăpe forumul electronic al ziarului, în speranța că , prin evidențierea IP-ului sub al că rui anonimat ne înjurăacești dobitoci, cineva (aflat în centrala de unde se pot identifica datele abonaților din spatele IP) ne va putea ajuta să-i cunoaștem și săstăm de vorbăcu acești retardați, dar și pentru că opinia publică săafle cu ce se confruntă presa, prin exprimările timorante cu care adversarii ni se adresează. Pentru toți cei care ne scriu, acuzându-ne gratuit și înjurându-ne cu foc, facem afirmația că PD-L-ul nu are nicio înrâurire asupra planului editorial al ziarului, că Vocea Vâlcii este o publicație unde fiecare redactor își poate manifesta liber simpatiile politice, prin articole și opinii, că administrația ziarului nu face cenzurăasupra temelor abordate și că primarul Mircea Gutău nu se face vinovat cu nimic privind aprecierile ce le facem la adresa președintelui Traian Băsescu și că , în nici un caz, acesta nu va fi arestat la data de 7 noiembrie, așa cum spune un mârlan cu pretenții de intelectual, sugerându-ne că am putea fi și noi arestați, odatăcu el. Ne dorim să-l putem identifica pe acest "curajos", conștientizând că mârlanul este un liberal de conjunctură, aflat la menopauzăpolitică . Vălăsăm sălecturați mesajele analfabeților vâlceni:

" de bacescu romeo (adresa: 94.195.73.*) (2009-11-20, 01:49:17):

Romeo, ce faci tu, că nu mai iese Chiorul,unde te ascunzi,pentru că vei spune și prețul pentru care te-ai vândut? Și laptele care l-ai supt de la Gutău,moldoveanul care a terorizat Vâlcea.Pe 7 decembrie ce faci,î-l însoțești la bulău ?

" de John mall (adresa: 76.68.215.*) (2009-11-21, 07:14:08):

Nu-ți face griji că tot Băsescu iese. Altfel, în prostia ta ți-ai plânge de milămai târziu.

" de parampampam (adresa: 94.195.73.*) (2009-11-22, 23:35:37):

Romeo, măfaci săcred că nu ai simțul rațiunii, nu-ți dai seama că nu mai iese Chiorul ? Ce o săte faci tu, atunci când vor ieși la ivealămăgăriile pe care le-ai făcut cu Gutău, care ți-a dat ferma? Ăsta a fost prețul tău, mercenarule de presă , pentru că atunci când moldoveanul a fost arestat, pe 11.07.2006, jucai într-un picior de bucurie, spunând că s-a înfăptuit un act de justiție corect? Vezi că pe 7 dec. î-l aresteazăiar, de data asta, fără sămai scape ! Oare, vrei săte duci După el ? Te scarpini tu și cred că tot acolo vei ajunge ! La bulău !

" de wwwyyylll (adresa: 94.195.73.*) (2009-11-16, 10:49:52):

Romeo, ai grijă, se strânge lațul, vei da socotealăpentru obediența ta, mai bine spus pentru atacurile tale furibunde. Nu înțelegi că Băse nu mai iese? S- a săturat lumea de hoție, scandaluri și minciuni ale mafiei PD-L, oamenii mor de foame!!! La lada de gunoi cu voi!

" de adrian (adresa: 86.123.198.*) (2009-11-18, 21:31:05):

Domnule Pataliputra aș vrea săvăd dacă După 6 decembrie o săaveți tot aceeași orientare portocalie

" de cititorul (adresa: 82.79.103.*) (2009-11-17, 12:13:29):

domnule ziarist degeaba încerci cu disperare sămanevrezi opinia publică , băsescu nu va mai prinde al doilea mandat, nu îmi amintesc săfi fost atât de vocal când zeci de autocare au plecat spre craiova.......oare de ce? simplu faci parte din batalionul băsescian și probabil se închide robinetul și la matale. fii mai vertical omule

NB - Am transcris mesajele așa cum au fost scrise de autori. Menționez că formula de adresare la persoana întâi a unui dobitoc ce se ascunde în spatele pseudonimelor "băcescu romeo", "parampampam" și "wwwyyylll" - în fapt, unul și același, ce folosește calculatorul cu IP-ul 94.195.73.* - are menirea de a convinge cititorii că acesta îmi este prieten sau un vâlcean foarte apropiat. Văasigur, stimați cititori, că în anturajul meu - imediat sau civic - nu existăastfel de nenorociți nealfabetizați!

Romeo Popescu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro