Bârfele tribunei

17 Dec 2009

" Conducerea de la CS Oltchim așteaptăcu sufletul la gurăvești despre Cristina Neagu, handbalistăaccidentatăla mondialele din China. Se pare, însă , că situația nu este gravăși interul va fi apt de joc în Liga Campionilor.

" toată lumea se întreabădacă Alin Artimon va continua ca antrenor la CSM și în returul campionatului. Sunt șanse mari ca timișoreanul săcontinue. Se pare că singura condiție a antrenorului este aducerea câtorva jucă tori în pauza competițională.

" Lupta va fi mare în returul campionatului în Liga a IV-a, chiar dacă diferența dintre prima clasatăși următoarele competitoare pare a fi mare. Cozia că limănești promite o revenire spectaculoasă.

Vlad Soare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...