Încă trei zile de ger

Conform ultimei prognoze meteo, în Oltenia, Banat, Crișana, vestul Munteniei și Transilvaniei va ninge, iar în Maramureș se vor înregistra precipitații mixte, izolat se va semnala polei. În zonele joase va fi ceață, asociatăcu depunere de chiciură. Vântul va prezenta unele intensifică ri în Câmpia de Vest și în zona montană. Specialiștii spun că temperaturile minime sunt în ușoarăcreștere Față de noaptea trecutăși se vor încadra de la valori între -20 și -18 grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei, până spre -2 grade în regiunile nord-vestice și sud-vestice.

O ușoarăîncă lzire se va simți luni, 6 ianuarie 2008, când temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și 4 grade, iar cele minime, în general, între -8 și 0 grade. Cerul va fi mai mult noros și temporar vor că dea precipitații predominant sub formă de ninsoare, izolat mai însemnate cantitativ în vest. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensifică ri la munte. Dimineața și noaptea, local în zonele joase va fi ceațăasociatăși cu depunere de chiciură. Presiunea atmosferică va continua săscadă.

Marți, cerul va fi temporar noros. Se vor semnala precipitații mixte local în sud-vest, unde vor fi condiții de polei și predominant ninsori, pe arii relativ extinse în rest, în cursul zilei fiind posibile îndeosebi la munte cantități mai însemnate. Pe arii restrânse în zonele joase va fi ceațăasociatăși cu depunere de chiciură.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensifică ri la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 și 5 grade, iar cele minime, în general, între -8 și 0 grade.

Specialiștii mai spun că la munte, vremea se menține rece, cu cerul mai mult noros. Pe arii relativ extinse va ninge, iar cantitățile de apăvor depăși 10 - 15 l/mp în masivele din vestul țării. Vântul va prezenta intensifică ri mai ales la altitudini mari.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...