Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Încă trei zile de ger

Conform ultimei prognoze meteo, în Oltenia, Banat, Crișana, vestul Munteniei și Transilvaniei va ninge, iar în Maramureș se vor înregistra precipitații mixte, izolat se va semnala polei. În zonele joase va fi ceață, asociatăcu depunere de chiciură. Vântul va prezenta unele intensifică ri în Câmpia de Vest și în zona montană. Specialiștii spun că temperaturile minime sunt în ușoarăcreștere Față de noaptea trecutăși se vor încadra de la valori între -20 și -18 grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei, până spre -2 grade în regiunile nord-vestice și sud-vestice.

O ușoarăîncă lzire se va simți luni, 6 ianuarie 2008, când temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și 4 grade, iar cele minime, în general, între -8 și 0 grade. Cerul va fi mai mult noros și temporar vor că dea precipitații predominant sub formă de ninsoare, izolat mai însemnate cantitativ în vest. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensifică ri la munte. Dimineața și noaptea, local în zonele joase va fi ceațăasociatăși cu depunere de chiciură. Presiunea atmosferică va continua săscadă.

Marți, cerul va fi temporar noros. Se vor semnala precipitații mixte local în sud-vest, unde vor fi condiții de polei și predominant ninsori, pe arii relativ extinse în rest, în cursul zilei fiind posibile îndeosebi la munte cantități mai însemnate. Pe arii restrânse în zonele joase va fi ceațăasociatăși cu depunere de chiciură.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensifică ri la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 și 5 grade, iar cele minime, în general, între -8 și 0 grade.

Specialiștii mai spun că la munte, vremea se menține rece, cu cerul mai mult noros. Pe arii relativ extinse va ninge, iar cantitățile de apăvor depăși 10 - 15 l/mp în masivele din vestul țării. Vântul va prezenta intensifică ri mai ales la altitudini mari.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella