Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Polițiștii comunitari au o nouă bază sportivă

17 Dec 2007

" De săptămâna trecută

" "dorim ca Poliția Comunitară să-și facă simțită prezența și mai mult în municipiul Rm. Vâcea. De asemenea, am vrea ca din 2008 să avem mai mulți polițiști comunitari prezenți la școli. După ce am aplicat această măsură ca în cele mai importante licee să fie câte un polițist comunitar nu mai sunt atât de multe incidente în incinta unităților de învățământ. Consider că am făcut un lucru foarte bun care este apreciat de râmniceni" - a declarat primarul municipiului Rm. Vâlcea, Mircea Gutău

Vineri, 14 decembrie a.c., polițiștii comunitari și-au inaugurat noua bază sportivă, precum și poligonul de tragere. Panglica inaugurală a fost tăiată chiar de primarul Mircea Gutău, la eveniment mai participând Nicolae Dicu - viceprimarul Râmnicului, comisarul sef Ion Preda - șeful Poliției Municipale, precum și câțiva șefi de servicii din cadrul Administrației Locale. Mai apoi, șeful Poliției Comunitare din cadrul Primăriei Râmnicului, Alecu Deaconu, a dorit să le prezinte invitaților echipamentele și dotările de care beneficiază în acest moment polițiștii comunitari. "Le-am promis celor de la Poliția Comunitară că anul viitor vom prinde în buget achiziționarea a trei mașini, iar încă două mașini vor veni printr-un program european în valoare de 100.000 de euro. Dorim ca Poliția Comunitară să-și facă simțită prezența și mai mult în municipiul Rm. Vâcea. De asemenea, am vrea ca din 2008 să avem mai mulți polițiști comunitari prezenți la școli. După ce am aplicat această măsură ca în cele mai importante licee să fie câte un polițist comunitar nu mai sunt atât de multe incidente în incinta unităților de învățământ. Consider că am făcut un lucru foarte bun care este apreciat de râmniceni" - a declarat primarul municipiului Rm. Vâlcea, Mircea Gutău.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella