Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Săptămâna vâlceană pe scurt

16 Mai 2012

- am aflat adevăratul motiv pentru care Ioan Mang “ desemnatul la Ministerul Educației nu a fost demis din funcția de ministru al Educației - nici vremea nu ține cu oamenii securistului Dan Voiculescu - iată ce circulă pe Internet: Meleșcanu - învinuit de uciderea lui Marin Ceaușescu!  - degringoladă mare în UNPR Vâlcea - Alina Lupu, o domnișorică ce- și face veacul prin politica locală, în PDL, mai exact, fiind un ceva pe la organizația de tineret a partidului, a devenit, peste noapte, foarte activă pe pagina personală de Facebook -

  - Am aflat adevăratul motiv pentru care Ioan Mang “ desemnatul la Ministerul Educației nu a fost demis din funcția de ministru al Educației, în ciuda numeroaselor acuzații de plagiat care i s-au adus și a fost doar împins ca să- și dea demisia. Mang a fost prorector al Universității din Oradea în aceea și perioadă (2000 “ 2004) în care fostul rector al instituției, Teodor Maghiar (PSD), a fost trimis în judecată pentru săvâr șirea infracțiunilor de înșelăciune, fals intelectual, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale. Maghiar a întocmit și trimis, în mod repetat, la Ministerul Educației și Cercetării, situații statistice conținând date nereale referitoare la numărul de studenți, precum și la alte persoane admise la studii pe locuri fără taxă, cunoscând că de numărul studenților depindea dimensionarea alocației bugetare. Prejudiciul adus bugetului de stat se ridică la valoarea de 882.045.609.000 ROL (echivalentul a aproximativ 24,3 milioane euro), se arată într-un comunicat al DNA. Cazul Mang “ Maghiar este copie la indigo a cazului Daniel Constantin “ Dan Voiculescu. Dacă în cazul Daniel Constantin, Dan Voiculescu este acuzat de Ministerul Agriculturii că a fraudat statul român cu 60 de milioane de euro, în cazul Ioan Mang, Ministerul Educației îi cere lui Teodor Maghiar daune de 24,3 milioane de euro pentru infracțiuni comise din poziția de rector al Universității din Oradea cu Ioan Mang prorector.

- Nici vremea nu ține cu oamenii securistului Dan Voiculescu. Ionel Giuran și-a lansat zilele trecute favorita în cursa pentru Primăria Mihăiești pe o ploaie cumplită. Participanții la eveniment, toți fără umbrele, s-au murat la propriu, în timp ce candidata la funcția de primar încerca din răsputeri să socializeze cu electoratul. Încerca, dar nu-i prea ieșea. Cu toate că a fost secretar al primăriei câțiva ani buni, conservatoarea nu se simte în pielea ei printre localnici, de pupat la babe și mo și, pe formula lansată de dinozaurii din politica locală, nici nu se poate lua în calcul. După câteva minute bune, doamna de la PC a fost salvată de liderul Ion Cîlea care i-a preluat la propriu  această obligație.

- Iată ce circulă pe Internet: Meleșcanu - învinuit de uciderea lui Marin Ceaușescu!  SUA depune în conturile lui Ceaușescu jumătate de milion de dolari. Meleșcanu fură banii depu și în Elveția! CIA declară: United States spent 500 milions $ in the last 10 years on the purchase of advanced Soviet arms from a network run by two brothers of Nicolae Ceausescu,.. The Ceausescu operation provided hardware of "extraordinary significance" to the United States in the early 1980 ™s.  (Traducere: Statele Unite au cheltuit, în ultimii 10 ani, 500 de milioane de dolari pentru cumpărarea unor arme de război sovietice, care erau vândute de o rețea condusă de doi frați de-ai lui Nicolae Ceaușescu. Operațiunea condusă de Ceaușescu furniza, la începutul anilor ™80, Statelor Unite ale Americii, tehnologie "de-o mare însemnătate). Banii au fost depu și într-o bancă elvețiană. CIA afirma: The arms sales were controlled by Lieut. Gen. Ilie Ceausescu, then Deputy Defense Minister, and Marin Ceausescu, who ran Romania ™s trade mission in Vienna and who negotiated the sales.  (Traducere: Vânzările de arme erau controlate de locotenent generalul Ilie Ceaușescu, apoi de adjunctul ministrului Apărării și de Marin Ceaușescu care a condus acțiunea comercială a României la Viena și, care, de altfel, a negociat și vânzările). Legătura cu serviciul american s-a făcut printr-un tânăr diplomat român (Meleșcanu) staționat în Europa și la ONU. CIA arată: Ceausescu network sold the United States an advanced Soviet anti-aircraft system called the Shilka as well as mobile rocket launchers and military radar systems ¦ ¦Millions Offered for a Tank . (Traducere: Rețeaua lui Ceaușescu a vândut Statelor Unite un scut anti-aerian sovietic numit "Shilka , rachete mobile, dar și sisteme radar militare). Imediat, pe 22 decembrie, Ceaușescu a fost arestat, în apartamentul lui de la etajul V al Agenției, de către ceilalți membri ai misiunii. I s-au luat actele și l-au încuiat pe dinafară. I s-a luat și televizorul. Nu și telefonul. Conform strategiei stabilite de regizori . Convorbirile au fost interceptate de serviciul austriac. Ultima convorbire telefonică avută de Marin Ceaușescu a fost cu Meleșcanu. Unde-i Meleșcanu acum și cu cine este el întovără șit în acțiuni socio-economice împotriva României? O fi sau nu o fi adevărat, întrebăm noi?

- Degringoladă mare în UNPR Vâlcea. Se pare că Mircia Gutău nu mai e ce-a fost. Candidatul la Primăria Râmnicului  are o echipă de campanie atât de mică încât trece neobservat prin cartierele orașului. La desantul făcut zilele trecute prin cartierele din zona de sud a orașului, Mircia Gutău a reu șit să mobilizeze doar trei membri de partid, cu candidatul ¦ patru. Marea ratare s-a datorat și timpului nefavorabil, Gutău organizând turul de forță înainte și după potopul de ploaie.

- Iată o problemă de matematică pentru... legumele electorale: Dacă, în sondaje, USL are 70%, PDL - 18% (acum 2 săptămâni se zicea că nu intră în parlament), PP a lu ™ DD (Zero TV) - 12%, câte procente vor avea UDMR, UNPR, PRM și PNG? Sau astea nu mai candidează? Pentru uslamiști, și 70% e puțin, având în vedere că sondajul a fost efectuat în sediul Grivco. Ru și  să-i înțeleagă ¦!

- Mafia a învins în România! Guvernul Voiculescu este primul guvern 100%  mafiot din România. - La Externe ¦ un profesor ¦ fost propagandist PCR ¦ fost securist - MAFIA SECURISTĂ - La Justiție ¦ un diplomat - La Economie ¦ omul lui Felix, urmașul lui Codruț Sereș ¦ va face ce-a făcut Sereș - La Învățământ ¦ un plagiator ¦ - MAFIA DIPLOMELOR - La Apărare ¦ un fost securist “omul lui Felix -  MAFIA DRUMURILOR  - La Muncă ¦ o babă fostă informatoare - La Sănătate ¦ omul lui Felix ¦ -  MAFIA MEDICAMENTELOR - La Transporturi ¦ omul lui Felix - MAFIA DRUMURILOR - La Afaceri ¦ omul lui Felix - La Cultură... un mare securist, cel care i-a turnat la Secu pe Caragiu, Bibanu, Beligan, Ciulei, Bocăneț ¦ și ginerele unui mare general de securitate. IAR DEASUPRA TUTURORA (Felix)/ FORÅ¢A SA ȘI-O RECUNOASCĂ/ ÎȘI ARUNCĂ POCITURA/ BULBUCAÅ¢II OCHI DE BROASCĂ!

- Alina Lupu, o domnișorică ce- și face veacul prin politica locală, în PDL, mai exact, fiind un ceva pe la organizația de tineret a partidului, a devenit, peste noapte, foarte activă pe pagina personală de Facebook. Supărată, probabil, că a rămas fără Guvern, domnișoara Lupu a început să scrie fel de fel de mizerii la adresa președintelui PSD, Ion Cîlea, făcând glume nesărate pe seama vârstei sale. Nu înțelegem înverșunarea tinerei pedeliste, mai ales că ea este o ilustră necunoscută în politicul autohton. Ne amintim, totu și, că am văzut-o la o emisiune televizată la unul dintre posturile locale, chinuindu-se de mama focului să încropească câteva fraze, care, în final, nu au fost decât niște frânturi de cuvinte, neinteligibile. Cum se poate ca o fetișcană cu nume predestinat eșecului politic să jignească cu atâta ușurință personaje publice cu greutate? Atitudinea sa este, cel mai probabil, izvorâtă dintr-un adânc sentiment de frustrare legat de neîmplinirile politice de tot soiul. O sfătuim pe don ™șoara cu veleități de mare om politic să bage capul la cutie o vreme și să aștepte cu răbdare să mai treacă timpul peste ea, căci, s-ar putea să dezvolte alte virtuți, ce-i vor fi mai folositoare în timpul ce va să vină. Și să lase la o parte răutatea și invidia pițiponcească că nu-i șiade deloc bine. De va avea norocul să se vorbească despre ea în politică de bine, va fi bine, dacă nu, îi rămâne întotdeauna Facebook-ul, pentru a se refula.

- Pataliputra

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella