Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Săptămâna pe scurt - de la lume adunate

01 Apr 2012

- Pe surse ne-a parvenit informația că supărarea fostului primar Mircia Gutău pe actualul primar Romeo Rădulescu pleacă de la niscai încurcături - Aplicând tehnica intoxicării electoratului, liberalii, dar și uneperiștii, lansează zvonul că la primăria Râmnicului - La PNL-Vâlcea, secretomania a atins cote inimaginabile - De ceva timp, un individ care răspunde la prenumele de "Dudu  și lucrează la unul din posturile locale tv ne poluează site-ul electronic al ziarului cu prostiile lui copilărești - Unii social-democrați vâlceni sunt nemulțumiți de rezultatele negocierile făcute în cadrul USL - Cine este cel mai corupt premier din istoria României? - E clar că a început ciolaniada de primăvară

- Pe surse ne-a parvenit informația că supărarea fostului primar Mircia Gutău pe actualul primar Romeo Rădulescu pleacă de la niscai încurcături, cu terenul numit "Rapa Episcopiei , de pe Dealul Capela, retrocedat cui nu trebuia și, apoi, vândut și revândut, la prieteni, în speranța că se va pune în aplicare un proiect  ce viza construirea de administrația Gutău a  unui parc modern, cu mari beneficii pentru "vânzători  și dirijorul lor din umbră. Aproape că nu ne-a venit să credem de retrocedarea acestui teren intravilan unora care nu l-au deținut niciodată (prin strămo și lor), dar la redacție a venit un adevărat proprietar care a sesizat "scamatoria , menționând că el nu a putut revendica LA TIMP proprietatea părinților săi, deoarece aceștia au decedat înainte de Revoluție, iar el a găsit actul de proprietate abia la începutul anului 2000, când nu se mai putea revendica nimic. Nu șitim cât de reală este informația privind supărarea dintre cei doi oficiali ai Râmnicului (unul dintre ei fiind un "fost ), dar parcă merită verificată și lămurită chestiunea. Asta pentru ca, în campania electorală, să nu se lase cu bubuieli, lege sau DNA. Îndrăzniți de lămuriți situația, domnilor primari!

- Aplicând tehnica intoxicării electoratului, liberalii, dar și uneperiștii, lansează zvonul că la primăria Râmnicului, sondajele nu dau niciun candidat pofticios al demnității de primar care să conducă electoral detașat. Liberalii afirmă că în urma unui sondaj de-al lor candidatul Emilian Frâncu conduce, în cursa amintită, având un avans de 6% în fața lui Romeo Rădulescu (PDL), iar uneperiștii afirmă că Eusebiu Vețeleanu a crescut simțitor în sondaj, suflându-i în ceafă lui Romeo Rădulescu, la numai 2 procente. Ca să-i liniștim pe toți, anunțăm că în urma unui sondaj făcut de redacția noastră pe un eșantion de 300 de subiecți, ale și aleator și în procent egal din toate cartierele municipiului Rm. Vâlcea, în fruntea clasamentului se află Romeo Rădulescu cu 39%, urmat de Emilian Frâncu, cu 25%, iar pe locul trei se află Eusebiu Vețeleanu cu 17% din sufragiile electorale. Între Romeo Rădulescu și Eusebiu Vețeleanu există o diferență de 22 de procente. În sondajul nostru l-am cuprins și pe Ion Nicolae-Dințișor de la Partidul Pușcăriabilor a lu ™ DD Direct "Zero TV , acesta obținând numai 3 procente, iar 16% dintre cei intervievați se arată nehotărâți.

- La PNL-Vâlcea, secretomania a atins cote inimaginabile. De frica aflării tacticii și strategiei lor în a-i păcăli pe pesediști în campania electorală, întâlnirile de taină dintre conducătorii BPJ au loc cu u șile închise și telefoanele mobile lăsate în afara locației oblăduitoare. Când am primit această informație, am râs cu lacrimi. Nimic nu mai poate fi ascuns la acest partid unde colectivitatea este eterogenă și plină de indivizi orgolio și, vanito și și fără simțul realității. Am mai dovedit, până acum, că noi le aflăm liberalilor secretele (așa-zis) bine păzite de urechile străine și dacă nu încercăm să le dovedim și acum contrariul o facem din respect pentru liderul județean Cristian Buican și grupul său reformist, dorindu-le succes în ce întreprind politic și să le arate talibanilor din partidul lor că noul  învinge "vechiul , adică pe aceia și indivizi aflați la cârma organizației de peste 20 de ani.

- De ceva timp, un individ care răspunde la prenumele de "Dudu  și lucrează la unul din posturile locale tv ne poluează site-ul electronic al ziarului cu prostiile lui copilărești, dovedindu-ne, încă o dată, că "prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul . La greva directorului Casei de Cultură din Lungești, individul acesta era să ia bătaie de la protestatari, fiind acuzat că a incitat spiritele uslamiste și l-a asmuțit pe primarul comunei împotriva directorului, din poziția de ghiocel prea-plecat al primarului amintit. Deplorabilă a fost prestația sa, în acel scandal, dar cum ne-am obișnuit ca indivizi fără vocație să facă pe "ziariștii , am regretat că nu a primit corecția mulțimii, după cum merita. Nicicum nu s-ar fi considerat că a fost agresat un ziarist! Semnalând politicos și decent "prestația  sa neprofesională, Dudu ne-a trimis un mesaj on-line, pe care, evident, nu i l-am publicat. L-am ferit, "colegial", de penibil. Mai apoi, dezvoltând tupeul, în urma unei critici aduse șiefului său televizorist, iar ne-a violat forumul electronic cu prostii, apărându- și superiorul, ca să nu spunem că l-a spălat  pe acesta de critici, cu vorbe spuse în vârful limbii. Așa crede el că a fost bine să se bage, ca musca, în problema care nu era a lui, dar tot nu l-am luat în seamă nici de data asta. Avocatul neplătit trebuie pălmuit , grăiește un proverb. Așa că, meștere fraierică dudă mică, duduiește tu în altă parte, pentru a nu ți se întâmpla să se realizeze proverbul. Te șitiam "spălătorul  primarului din Lungești și nu al domnului Iliescu-VAI, care șitie să se apere și singur. Ne-a dovedit-o de atâtea ori. Sau ești valetul universal al presei locale? Și apropo, ce studii de presă ai?

- Unii social-democrați vâlceni sunt nemulțumiți de rezultatele negocierilor făcute în cadrul USL. Nemulțumiții nu se împacă cu prestația unor negociatori care au demonstrat că nu prea au sânge în instalații. Mai mult decât atât, pesediștii susțin că liberalii au un tupeu fără margini și niște pretenții incomensurabile. Unii dintre primarii USL spun că echipa de negociere a fost alcătuită prost și că nu înțeleg ce legătură avea consilierul Ion Stanciu cu negocierile din USL. Å¢epuiții sunt convin și că liderul PSD s-a lăsat influențat de consilierul său propriu și personal, altfel nu ar fi făcut o astfel de gafă, care i-ar putea aduce sfârșitul politic. O negociere proastă pentru PSD l-ar putea costa funcția de lider al PSD Vâlcea, deoarece  conducerea centrală nu-i va ierta niciodată faptul că a fost un slab negociator în fața aliaților de la PNL.

- Să rămânem tot la negocierile din cadrul USL și să punem pe tapet câteva dintre situațiile tragi-comice din timpul tratativelor. Se șitie că una dintre localitățile unde useliștii nu s-au înțeles încă este Olăneștiul. Aici situația este simplă, numai primarul Ciucă nu vrea să înțeleagă. Viceprimarul PSD, Sorin Vasilache, este cel mai bine cotat în toate sondajele de opinie făcute până acum, deci are prima șiansă. Liberalii, nu și nu. Se țin ca orbul de bâtă, încercând să-l impună, cu orice preț, pe "primarul Armani . Acestea fiind datele problemei, liberalii au spus sus și tare că renunță la Olănești (de parcă Ciucă ar avea vreo șiansă), în schimbul cedării Călimăneștiului. O glumă mai mare nici că se putea. În primul rând, pentru că pesedistul Ilie Amuzan este primul în sondaje, și în al doilea rând pentru că între Amuzan și vicele PNL, Scîrlea, există o relație de colaborare excelentă. Așadar, vrabia mălai visează. Mai apoi, culmea tupeului, liberalii au pretins candidat și în localitatea Prundeni, acolo unde de 5 mandate primar este pesedistul Ion Horăscu. Bineînțeles că au fost trimi și la plimbare și li s-a sugerat să- și bage mințile în cap.

- Cine este cel mai corupt premier din istoria României? Să recapitulăm... Adrian Bombonel, cel mai bun premier  al României postbelice, mentorul președintelui PSD Victor Ponta, este condamnat la închisoare în două dintre cele trei dosare de corupție, devenind astfel cel mai corupt premier  al României postbelice. E o lovitură cumplită, pe care PSD o primește în plin, anulând prin importanță toate dezertările din Caraș-Severin și neputința lui Boc și Oltean de la Re șița. Ce va face acum poporul român? Va vota cu partidul din sânul căruia a emanat acest mare corupt demonstrându-ne, a mia oară, că în capul românilor sălășluiește un cocktail de imbecilitate, lipsă de caracter, manelism și labilitate psihică sau... pentru prima oară, vor zice, până aici! ? Trebuie să fii masochist să mai tragi o dată din acela și pachet ca să vezi dacă un premier gen Ponta poate fi și mai corupt. Toți șitim că se poate! Pentru inocenții și imbecilii care mai cred că Năstase și soția lui sunt nevinovați sau că ar fi o instrumentare politică, să- și pună întrebarea: cum a fost posibil, totu și, ca a treia persoană, Irina Jianu, implicată în acela și caz, să primească trei ani cu executare? Totu și ¦ las ™ că e bine și așa! Măcar a fost condamnat. Urmează recursurile. Poate va scăpa cu suspendare  în toate 3 dosarele. Dar, politic, e distrus. Asta contează!

- E clar că a început ciolaniada de primăvară, iar pedelistul Sorin Frunzăverde a dat startul simbolic în această competiție aproape olimpică, defectând la USL. Trădătorul duda verde a plecat din partidul în care a funcționat 20 de ani, nu pentru a- și promova principiile, ci pentru CIOLAN. Acolo, la el, în Caraș - Severin a văzut că nu mai are șianse să se mențină pe poziția mânoasă de președinte la Consiliul Județean și a trădat. Cine șitie ce i-au promis uslamiștii și fraierul a pus botul. Poate o ia în bot! Vom trăi și vom vedea. De cealaltă parte, privesc scârbit spre Crin Antonescu și Victor Ponta cum lăuda, brusc, valoarea fostului rege al vămilor  de la Caraș Severin (cum îi spunea chiar liderul PSD într-o hartă a Mafiei PDL care stăpânește România), doar pentru că și-a transferat un județ întreg de la PDL la USL. I-au promis funcții, amândoi și, în general, îl preaslăvesc ca pe un mare caracter politic. Curat murdar, coane Fănică!

- Pataliputra

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella