Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Săptămâna vâlceană pe scurt

23 Feb 2011

- Sâmbătă, municipiul Rm. Vâlcea va fi gazda liderului național al Partidului Poporului, "otevistul  Dan Diaconescu - Senatorul Frâncu nu mai poate fi acuzat că nu are prieteni - Și pentru că vorbim despre candidatura la Primăria Râmnicului, am primit informația că între liderul PSD “ Ion Cîlea și penelistul Emilian Frâncu s-a făcut o înțelegere confidențială - Încercăm să le răspundem tuturor care cred că critica ce i-o adresăm liderului municipal al PNL Rm. Vâlcea “ Emilian Frâncu este subiectivă și tendențioasă - Primarul din Lăcusteni, pesedistul Marin Puchin, are o problemă existențială - Una dintre cele mai vocale mămici de la mitingul organizat la Prefectură, împotriva măsurii guvernului Boc de a reduce cu 15% indemnizațiile mamelor, Alexandra Diță, a devenit, începând cu data de 22 februarie a.c., vicepreședinte al organizației de tineret a PDL

- La sfârșitul acestei săptămâni, municipiul Rm. Vâlcea va fi gazda liderului național al Partidului Poporului, "otevistul  Dan Diaconescu. Acesta și-a convocat membrii de partid și susținătorii, sâmbătă, 26 februarie a.c., ora 13, în sala mare a Consiliului Județean. Apoi, după întâlnire, creatorul serialului TV "Elodia , se va întâlni cu ziariștii locali, unde, printre altele, invitații săi vor fi consultați cu privire la profilul moral și imaginea publică a celui care se vrea lider al organizației vâlcene “ renumitul biciclist politic Ion Nicolae-Dințișor. Se anunță o conferință de presă interesantă!

- Senatorul Frâncu nu mai poate fi acuzat că nu are prieteni. De ceva timp, are chiar doi, porecliți de majoritatea liberalilor vâlceni "Hemoroizii lui Frâncu . Se spune că aceștia, când încep să-l gâdile undeva pe mai marele lor prieten (are peste 100 kg!), îl fac pe senator să se scarpine, de-l bagă mâncărimea hemoroizilor în conflict cu toată lumea. Unul dintre aceștia ne-a fost și nouă coleg de presă (scrisă) și, câteodată, chiar îl apreciam. Dar, prea umil și servil Frâncului, se arată. Treaba lui, că d ™asta este unde este colegul nostru. Etilismul i-a ajuns o obișnuință, cum de aceea și boală suferă și cel de-al doilea "hemoroid , cunoscut de prin sălile Tribunalului unde stă la coadă spre penitenciarul Coliba și, judecat în dosarul penal nr. 3998/90/2007, în calitate de inculpat, acuzat de ¦ TRAFIC DE PERSOANE (Legea 678/2001, art. 13). Deci, dacă vreți să-l întâlniți pe senatorul liberal Frâncu, îl găsiți, în restaurantul Alutus, la șiedința politică de duminica dimineața, alături de cei doi "hemoroizi  ai săi. Unul dintre indivizii care inflamează venele din jurul anusului politic al îngâmfatului senator de PNL, de-l face pe prietenul lui să se scarpine, s-a băgat în seamă pe Facebook-ul lui Frâncu, legându-se de noi, fără să-l deranjăm cu nimic. De unde se vede ce calitate morală are prietenul acesta al senatorului, așa că și noi îl vom băga, de acum înainte, în seamă. De și renunțasem să-i mai dăm atenție, îi vom monitoriza procesul aflat în curs de desfășurare, în așteptarea sancțiunii sale penale de traficant de muncă vie. Mai rău este, însă, pentru imaginea celui care se vrea candidat la Primăria Râmnicului, din partea PNL, Emilian Frâncu. Și-a mai pus o cărămidă din paiantă la construcția profilului său moral!

- Și pentru că vorbim despre candidatura la Primăria Râmnicului, am primit informația că între liderul PSD “ Ion Cîlea și penelistul Emilian Frâncu s-a făcut o înțelegere confidențială, pentru susținerea reciprocă la candidaturile dorite, Ion Cîlea “ la președinția Consiliului Județean și Emilian Frâncu “ la primăria capitalei de județ. Toate-s bune și frumoase, dar ce se va face pesedistul Ion “ zis Gigi Matei, prin trădarea șiefului său? Și ce justificare va da liderul PSD colegilor care-l susțin pe Matei? În "anexa secret㠝 a înțelegerii, Frâncu i-a impus liderului PSD să-l ajute ca soția lui, medic la Policlinica cu Plată, din Rm. Vâlcea, să ajungă, din salariat, director, schimbând-o "obligat-forțat  pe actuala conducătoare a instituției, susținută, zice-se, de PDL. Le vrea el Frâncu pe toate, dar Primăria Râmnicului nu are cum o lua. Va avea soarta lui Ion Nicolae, care, de acum, aflând cum l-a sabotat Frâncu în încercarea sa temerară la aceea și primărie, îl va lucra, din/pe la spate, cu succes. După cum se vede, prea mulți adversari are senatorul  penelist care confundă municipiul Rm. Vâlcea cu grădinița ce încă o mai frecventează de atâtea decenii, prin copilăria lui întârziată.

- Încercăm să le răspundem tuturor care cred că critica ce i-o adresăm liderului municipal al PNL Rm. Vâlcea “ Emilian Frâncu este subiectivă și tendențioasă. Cum să le putem dovedi, altfel, râmnicenilor, că omul sfidează realitatea, este bolnav de imagine și își afirmă, pas cu pas, cultul personalității? De ce nu gafează, ca și el, liderul județean Cristian Buican? Acesta, un intelectual mobilat și așezat spiritual, face ce spune și spune ce face, este corect și un bun partener al electoratului, iar atunci când bate palma cu viitorul, îl și consfințește. Putem noi să nu-l criticăm pe Frâncu pentru organizarea "Galei Fundației Vâlcea 1 , ținută la Hotelul Sofianu, din Rm. Vâlcea? Din moment ce s-a oferit premiul "Cornel Frâncu  “ numele defunctului tată al lui Frâncu “ OPERA OMNIA (dedicat cercetătorilor șitiințifici merito și), nu-i așa că această gală este familială? Îi sfătuim pe cei care au primit acest premiu să-l dea înapoi. Vom veni noi cu amănunte, în unul din numerele viitoare, ce-i va face să se simtă deranjați de acest premiu. Stați pe aproape ¦

- Primarul din Lăcusteni, pesedistul Marin Puchin, are o problemă existențială. Nu șitie ce să facă cu lăpticul și cornul copiilor care lipsesc de la șicoală. Problema l-a frământat atât de tare încât a cerut explicații amănunțite atât inspectorului șief al ISJ Vâlcea, cât și subprefectului Doru Ioan Filip. În final a găsit singur  soluția: contactarea firmei Vlăsia de către Consiliul Județean pentru scoaterea cornurilor buclucașe din comanda dată la începutul anului șicolar. Inspectorul Gabriela Ene i-a comunicat că ar fi mult mai simplu să țină pachetele până la revenirea copiilor la șicoală, pentru că nimeni nu schimbă o comandă pentru două, trei zile de ,,vacanță forțat㠝. Primarul a înghițit cu greu sfatul și a cerut o notificare scrisă.

- Una dintre cele mai vocale mămici de la mitingul organizat la Prefectură, împotriva măsurii guvernului Boc de a reduce cu 15% indemnizațiile mamelor, Alexandra Diță, a devenit, începând cu data de 22 februarie a.c., vicepreședinte al organizației de tineret a PDL. Recunoaștem că în momentul când am aflat, am rămas surprin și pentru că la mitingul amintit, Alexandra Diță era foarte revoltată pe guvernul Boc în special și pe viață în general. Ea a avut un schimb de replici destul de acid cu prefectul Ungureanu, care a și acuzat-o că îi cam plac camerele de luat vederi. Nu ne rămâne decât să credem că tânăra mămică a ales să intre în politică, convinsă că va putea schimba ceva. Dacă acesta a fost motivul, îi spunem de pe acum că e doar pierdere de timp.

- Pataliputra

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella