Săptămâna vâlceană pe scurt

17 Aug 2011

- Dacă printr-un accident nefericit USL chiar câștigă alegerile din 2012, va încerca oricum să-l mazilească pe Băsescu - Pe fondul scandalului cu regionalizarea Crin Antonescu a încercat să învenineze și mai rău situația, spunând: Băsescu s-a dus la Budapesta să ne vândă țara - În colegiul 6 al județului Neamț, au loc alegeri parlamentare anticipate, peste o săptămână - Săptămâna trecută, la postul de televiziune VTV, din Rm. Vâlcea, producătorul și moderatorul emisiunilor politice “ George Smeoreanu a avut în fața sa pe cel mai neserios și ipocrit politician vâlcean, pe "actorul  politic drăgășenean Adrian Burlan, profesor de matematică pe la un liceu din municipiul capitală de județ - Zvonurile tot mai insistente ne bântuie prin redacție, menționând că noul cuplu de "cupidoniști , format din liderul CNSLR “ Costică Pârvu și pseudo-ziarista (sau ziaristul?) Mirel(a) Manu bănănăie prin cancelariile parlamentarilor vâlceni

- Premoniție. Dacă printr-un accident nefericit USL chiar câștigă alegerile din 2012, va încerca oricum să-l mazilească pe Băsescu. Dar va eșua, evident, pentru că nu va scoate nici numărul necesar de alegatori la referendum și nici nu va reu și să scoată o majoritate de două treimi. Deci, Crin Antonescu nu va ajunge președinte în 2012, nici în 2013 și cu atât mai puțin în 2014. Presupunând că USL câștigă alegerile din 2012, până în 2014 va fi atât de compromisă încât va fi imposibil să câștige și prezidențialele. Chiar dacă asta nu se va întâmpla, PSD-eii nu- și vor respecta cuvântul și vor găsi un motiv ca să-l arunce pe zevzecul de Crin peste bord. Dacă USL nu câștigă alegerile în 2012 (ceea ce devine tot mai probabil) atunci se va destrăma rapid. PSD-eii și PNL-eii, rupți de foame și sătui până la gât de crunții ani de opoziție, se vor vinde pe mai nimic oricărui partid care va forma coaliția de guvernământ.

- Injectați în vene. Pe fondul scandalului cu regionalizarea Crin Antonescu a încercat să învenineze și mai rău situația, spunând: Băsescu s-a dus la Budapesta să ne vândă țara. Trebuie să reacționăm prin mișcări masive de protest . Jalnic! Nebunie alcoolică fără margini. O țară de nebuni, la vârf, dar unul mai injectat în venă decât altul! Chiar că trebuie să facem ceva cu otrăvitul ăsta care încearcă să ne otrăvească și pe noi ceilalți!... Să dăm un telefon la 112!... Alo!... 112? S-aude? A-nnebunit politicu ™!... Să vie Salvarea!... 93% este procentul românilor care își doresc ca endocrin  Antonescu să vină și la serviciu, dacă tot încasează bani pentru munca pe care nu o prestează? Sincer, mă așteptam la mai mulți. Dar, de aici, înțeleg că PNL are cam 7% din voturi. Stau încă bine. Încă pot spera la statutul de partid parlamentar.

- Mici și bere? În colegiul 6 al județului Neamț, au loc alegeri parlamentare anticipate, peste o săptămână. Zilele trecute, la o serbare electorală în zonă, Ponta și Antonescu i-au îndemnat pe oameni să nu accepte cadourile PDL, în schimb, li s-au dat oamenilor, gratis, mici, carne și bere din partea USL. Care mici și care bere la un miting electoral? Ăh? Hă? Fiecare și-a plătit micii și berea de la miting. Ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă! Scârbavnică înfierarea de tip stahanovist, după care dă mici și bere la prostimea care trebuie prostită. Ponta a uitat să dea și lămâie. Este înduioșător de... tont.  Că și celălalt măscărici Antonescu este așa de sigur că USL va câștiga alegerile din 2012 încât vrea alegeri anticipate... de și sunt minoritari în Parlament! Apoi, umblă cu acelea și metode bolșevice: urlă împotriva unor cadouri  electorale oferite de PDL în timp ce ei oferă clasica formulă bere și mici , iar mai nou carne la pachet. Cât de proști pot fi măscăricii ăștia doi, de la USL! Dacă nu aduceau mâncare și băutură la miting, aveau să vorbească doar celor câteva persoane care i-au însoțit în teren . Au adus mită electoral㠝 și le-au dat mici și bere, după care le-au spus oamenilor să nu accepte mita de la PDL. Păi, ăștia sunt întregi la minte? Evident, la mulți le-au rămas micii în gât sau au vomat. Câtă ipocrizie pe prostănacii Tonta și Antenescu. Politicanii nici măcar n-au imaginație. Care mai e, atunci, deosebirea dintre USL și PDL? Or fi mai buni micii USL și berea PDL o fi caldă și răsuflată? Pleacă ai noștri, vin ai noștri. Iar acesta a fost doar antreul. Urmează găleți, drujbe și alte atenții de la... habar n-avem ce culoare de partid, probabil albastră, de la Securitate, culoarea USL, toate Made in URSS și garantate Iliescu . Politica bunului simț a lui Crin Antonescu? Aiureli! Singura strategie  de campanie este tot a lui... Vanghelie. Atunci, de ce l-or mai fi ejaculat  tăntălăii?

- Un Burlan ruginit. Săptămâna trecută, la postul de televiziune VTV, din Rm. Vâlcea, producătorul și moderatorul emisiunilor politice “ George Smeoreanu a avut în fața sa pe cel mai neserios și ipocrit politician vâlcean, pe "actorul  politic drăgășenean Adrian Burlan, profesor de matematică pe la un liceu din municipiul capitală de județ, dar și vicepreședinte al organizației județene a PSD Vâlcea, membru (doar cu numele) în organizația social-democrată din Drăgășani. Pe unde nu a mai trecut de 2 ani (domiciliază în Rm. Vâlcea) și nici nu a mai plătit cotizația de trei ani. Subiectul abordat în discuție, a fost diferendumul (evităm să-i spunem "scandalul ) dintre primarul PSD Cristian Nedelcu și organizația social-democrată drăgășeneană. Prezentându-se ca un bun cunoscător a cele ce se mai întâmplă prin Drăgășani, Burlan s-a dovedit un infatuat și un mincinos de duzină. Toată lumea șitie că el face figurație în politic, urmărind, totu și, să obțină o tantiemă pe la Rm. Vâlcea și că doar zvonurile și informațiile din presa județeană îi mai spun câte ceva despre organizația politică unde este înregimentat. La un moment dat, încercând să scape de inteligentele întrebări capcană ale moderatorului, "actorul  profesoraș a afirmat că "doar presa a inflamat conflictul dintre primarul Nedelcu și deputatul Vasile Bleotu  și că, în realitate, acesta nu ar exista. Total eronat și probă a pupincurismului său precizie. Oare presa l-a determinat pe primarul Drăgășaniului să nu facă proiecte de dezvoltare a localității în fruntea căreia se află și să pună în practică doar proiectele fostului primar liberal Iordache? Oare presa l-a făcut pe Nedelcu să nu mai treacă pe la sediul de partid și să nu- și consulte organizația care l-a propulsat în funcție, de doi ani de zile, de la câștigarea alegerilor? Oare presa l-a făcut pe individ să-l sfideze pe liderul social-democrat “ șieful său politic “ deputatul Vasile Bleotu? Am mai putea continua cu întrebările ce încep cu "oare presa ¦? , dar ni se pare inutil. Burlan tot nu va înțelege nimic și tot îngâmfat va rămâne, fără suport și fără temei. În politic este un "zero  și își va sfâr și cariera LAMENTABIL. Poate la șicoala unde funcționează are mai mare trecere, dar participarea sa la treburile cetății Vâlcii este inutilă. Nu se prinde de el nicio doctrină, tot așa cum apa nu se prinde de penele gâștelor. L-am compătimit pe ziaristul George Smeoreanu pentru dialogul cu invitatul său aerian, văzându-l cum se chinuie să-l facă să spună și el ceva din și despre politicul drăgășenean. Mare răbdare a mai avut!

- "Cupidoniștii" la atac. Zvonurile tot mai insistente ne bântuie prin redacție, menționând că noul cuplu de "cupidoniști , format din liderul CNSLR “ Costică Pârvu și pseudo-ziarista (sau ziaristul?) Mirel(a) Manu bănănăie prin cancelariile parlamentarilor vâlceni sau ale celor care vor să ajungă demnitari (Parlament, Consiliul Județean, primării, directorate etc.) propunându-le un parteneriat de promovare media, ademenindu-i cu promisiunea că vor primi înapoi jumătate din banii antamați la publicitate, ca bani negri. De și noi nu credem că poate proceda ( și) așa vicepreședintele PSD “ Vâlcea “ Costică Pârvu, gândul ne fuge numai la Mirel(a), pentru că "Întunecimea sa  orbecăie de mai mult timp, cu firma sa "protejat㠝, prin bugetul instituțiilor și societăților comerciale ale statului, trăgând țepe și lor, dar și bugetului de stat. Să se fi molipsit și Pârvu de "ciordelile  cu acte în regulă cu care s-a obișnuit noul său partener de afaceri cu care umblă înjugat prin cancelariile și cabinetele demnitarilor vâlceni? Tare mult am vrea să fim de față când procurorii DNA îi vor lua la scărmănat pe amândoi, pentru că, în curând, pentru partenera lui Pârvu va rula filmul "Scoate lupe ce-ai mâncat .

- Curtea de Conturi trebuie să intervină. În Drăgășani se spune că proprietarul Restaurantului Batca, de conivență cu primarul Cristian Nedelcu, nu plătește energia electrică consumată în local, aceasta fiind suportată din bugetul primăriei. De și, de câteva luni, s-au mai tăiat câteva facturi, de ochii lumii, se impune ca inspectorii Curții de Conturi Vâlcea “ chiar dacă nu au programată tematica de control la această primărie, să facă un mic efort și să verifice realitatea consum/plată de energie electrică la unitatea de alimentație publică, proprietate tot a unui primar, prieten cu Nedelcu.

- Pataliputra

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...