Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Daniela Crudu, dragoste cu năbădăi cu un fotbalistul vâlcean de la Steaua

10 Oct 2013
De câţiva ani, celebra asistentă TV Daniela Crudu trăieşte o frumoasă şi năbădăioasă poveste de dragoste alături de fotbalistul vâlcean ce activează la Steaua Bucureşti, Mihai Costea. După ce s-au despărţit de mai multe ori cu scandal şi s-au împăcat tot de atâtea ori bruneta nu mai conteneşte să-şi arate dragostea pentru fotbalist. Astfel că, zilele trecute cei doi s-au fost pozat în club, în timp ce se sărutau cu foc. Mai precis, Cruduţa, aşa cum este ea numită, îl sufocă pur şi simplu pe Costea, în timp ce fotbalistul vâlcean s-a rezumat doar să stea în poză.

Gurile rele spun că, după ce la emisiunea"Superbingo Metropolis" Daniela Crudu a jucat rolul unei femei însărcinate, ea şi-a dat seama că i-ar plăcea rolul de mămică şi vrea să-l pună la „muncă" pe Mihai Costea pentru a juca acest rol şi în realitate.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella