Prefectul Nadolu i-a „vărzuit” pe pedelişti la mitingul bugetarilor

DISPUTE. Anunţat cu surle şi trâmbiţe, mitingul sindicatelor din Vâlcea de miercuri, 9 octombrie a.c., a fost un eşec total. La protest nu au fost mai mult de 100s de persoane, asta dacă se numărau şi forţele de ordine, politicienii prezenţi şi jurnaliştii. Şi că a venit vorba de politicieni, trebuie să specificăm că printre protestatari şi-au făcut simţită prezenţa şi câţiva PDL-işti, printre care deputatul Romeo Rădulescu, fostul vicepreşedinte CJ Romulus Bulacu, ex-parlamentarul Samoil Vâlcu, dar şi câţiva consilieri municipali şi judeţeni.

Poate acesta a fost cel mai interesat moment al marelui miting, pentru că prefectul de Vâlcea, Mircea Nadolu, a găsit momentul prielnic pentru a-i înfrunta pe pedelişti şi a le reproşa că au guvernat dezastruos, iar acum au tupeu să critice. „Îmi pare rău că sunteţi iar aici, dar vreau să vă dau şi o veste bună. Protestul dvs. de azi a avut din start succes, pentru că azi la sediul Guvernului, premierul Ponta a avut o întâlnire cu preşedintele Confederaţiei Naţionale Sindicale Cartel Alfa în care pe agenda de lucru s-au aflat patru puncte. Anume: modificarea legislaţiei muncii, politica de ocupare a locurilor de muncă, consultaţii necesare pentru stabilirea salariului minim pe economie în 2014 şi politica în domeniul sănătăţii. Toate acestea se află pe masa de lucru a Guvernului. Pentru că sunt de faţă şi deputaţi şi consilieri judeţeni PDL, vreau să vă reamintesc că acum doi ani v-au redus salariile cu 25%, au tăiat pensiile, au mărit TVA-ul. Nu ştiu de ce au venit acum aici?! Au venit să se laude cu ce au făcut? Guvernul Ponta v-a mărit din nou salariile şi, pe deasupra, trebuie să plătească datoriile făcute de pedelişti" – a spus prefectul Mircea Nadolu.

Prefectul Nadolu i-a vărzuit pe pedelişti la mitingul bugetarilor 2

Replica pedelistului Romeo Rădulescu

Nici deputatul PDL Romeo Rădulescu nu s-a lăsat mai prejos, el insistând să ia cuvântul în faţa sindicaliştilor şi a protestanţilor. El şi-a asumat însă un risc, pentru că din mulţime s-au auzit câteva huiduieli şi fluierături. Cu toate acestea, Rădulescu nu s-a lăsat intimidat şi le-a reamintit angajaţilor Oltchim că pe vremea PDL şi-au primit salariile, iar acum s-au văzut concediaţi. „Nu voiam să intervin, dar trebuie să vă reamintesc că pe vremea PDL-ului v-aţi primit salariile. Aşa cum au fost ele, cu 25% mai puţin, dar vi le-aţi primit. În acest moment, ce se întâmplă? Aţi rămas fără locuri de muncă. Toţi l-am invitat pe Ponta la Rm. Vâlcea să vină să vă promită ceva. A venit? Nu! Pe platformă nu s-a rezolvat nimic şi nici la Vidra nu vor să rezolve. Eu nu vreau să vă spun că PDL a făcut bine, dar a făcut ceea ce trebuia la momentul respectiv. Noi nu v-am minţit cum vă mint useliştii acum" - a spus Romeo Rădulescu, deputat PDL.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...