Consilierii PDL au purtat tricouri inscripţionate „Taci dracu din gură!”

09 Oct 2013
Râde ciob de oală spartă
Consilierii PDL au purtat tricouri inscripţionate „Taci dracu din gură!"

După ce oraşul Rm. Vâlcea şi-a câştigat faima de Hackerville, datorită numărului mare de hackeri vâlceni, care au speriat întreaga lume, Râmnicul mai bate un record şi este numit şi Spagărville, datorită faptului că avem deja doi primari condamnaţi pentru fapte de corupţie. Emilian FRâncu a venit direct din puşcărie la primărie, însă consilierii PDL sunt decişi să nu-i facă viaţa uşoară la Primăria Râmnicului.

Protest inedit în Consiliul Local Râmnicu Vâlcea faţă de primarul Emilian Frâncu, condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită. "Taci dracu' din gură", a fost mesajul inscripţionat cu roşu pe tricourile albe ale consilierilor PDL, la şedinţa extraordinară de luni, 7 octombrie a.c., şi reprezintă replica dată de primar unui localnic care i-a cerut demisia de onoare la Ziua Recoltei. Lupta politică de la Consiliu Local a devenit mai acerbă decât oricând, iar pedeliştii speculează orice greşeală a lui Emilian Frâncu, taxându-l dur. Ne aducem aminte că după ce Mircea Gutău a revenit la Primărie, tot după o perioadă de arest preventiv, consilierii PNL nu s-au dat în stambă, cu tricouri inscripţionate.

La vederea tricourilor, Emilian Frâncu s-a abţinut de această dată să mai aibă reacţii vehemente, dar a afirmat că acel cetăţean care a strigat din mulţime la Ziua Recoltei era pedelist. Grupul de consilieri PDL a purtat tricourile toată şedinţa, dându-le jos doar la sfârşitul acesteia, în semn de respect pentru scriitorul Ioan Şt. Lazăr, căruia i s-a înmânat titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...