Arestat preventiv pentru producerea unui accident rutier

În revenire la informaţiile transmise în buletinul de presă din data de 30 septembrie a.c., privind producerea unui accident rutier, soldat cu două persoane decedate şi patru rănite grav, vă comunicăm că:

Tânărul de 22 de ani, F. Bogdan, a fost reţinut în data de 01 octombrie a.c. pe o perioada de 24 ore pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute de art. 86 alin1 din OUG 195/2002 şi art.178 alin. 2, 3, 5 din CP.

În cursul aceleiaşi zile, procurorii au solicitat arestarea preventivă a conducătorului auto pe o perioadă de 29 de zile.

Instanţa de judecată din cadrul Judecătoriei Horezu a admis propunerea, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile faţă de acesta.

F. Bogdan este în prezent încarcerat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...