RECORD: Şofer din Vâlcea, prins la volan sub influenţa a nu mai puţin de TREI droguri

La data de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 10 Poliției Rurală Măciuca au oprit pentru control pe raza comunei Fârtățești, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma testării tânărului cu aparatul drugtest, rezultatul a fost pozitiv pentru 3 substanțe psihoactive din familia amfetaminelor.

Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihotrope consumate și a naturii acestora.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...