NEWS ALERT! Virgil Pârvulescu este noul șef al Finanțelor Valcea

08 Mai 2020
Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pârvulescu, este noul sef al Finanțelor Vâlcea. Acesta a fost numit director cu delegare de competențe până la data de 31 august 2020.
Amintim ca Virgil Pîrvulescu a fost numit vicepreşedinte al ANAF, cu rang de secretar de stat, fiind coordonatorul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, pe 9 ianuarie 2019. În aprilie, după trei luni de la numire, a fost însă demis printr-o decizie a premierului PSD, Viorica Dăncilă.
Apoi, Virgil Pîrvulescu s-a întors la Valcea, fiind şeful Serviciului Inspecţie Fiscală Persoane Juridice din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vâlcea. 
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...