RÂMNICU VÂLCEA: Tineri depistaţi cu substanțe interzise

În data de 07 aprilie, orele 18:30, jandarmii aflați într-una din misiunile de prevenire a răspândirii noului Coronavirus, pe raza Cartierului Nord din Râmnicu Vâlcea, au observat un autoturism în care se aflau 3 persoane, cu un comportament suspect.

În momentul în care jandarmii s-au apropiat de autoturism, acesta s-a pus imediat în mișcare, motiv pentru care s-a solicitat pentru sprijin un echipaj de poliție.

La scurt timp, autoturismul a fost interceptat în trafic de către patrula mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm, fapt pentru care, împreună cu echipajul de Acțiuni Speciale și Intervenție Antiteroristă, au efectuat controlul corporal al celor 3 persoane și al autoturismului. În urma verificărilor, s-a constatat că cele 3 persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 25-27 de ani, aveau asupra lor mai multe pliculețe din staniol cu resturi vegetale de culoare verzuie, cu un miros înțepător.

Persoanele în cauză au fost conduse de către jandarmi și polițiști la sediul I.P.J. Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...