SJU Vâlcea are echipament complet analizor Real Time PCR pentru pacienții suspecți de COVID-19

Urmare a aprobarii alocarii fondurilor necesare pentru achizitionarea si dotarea Laboratorului de Analize Medicale cu un “Echipament complet analizor Real Time PCR”, de catre Consiliul Judetean Valcea, au fost lansate demersurile in vederea organizarii procedurii de achizitie publica.
Echipamentul mai sus mentionat are scopul de a eficientiza activitatea de triere si izolare a pacientilor suspecti de COVID-19.
Personal medical din cadrul Laboratorului de Analize Medicale se va deplasa incepand de luni, 30.03.2020 la Institutul de Boli Infectioase “Matei Bals” Bucuresti, pentru instruire tehnica.
Totodata, va informam asupra faptului ca incepand cu 01.04.2020, Spitalul Judetean de Urgenta Valcea va asigura non stop URGENTELE STOMATOLOGICE prin Cabinetul Stomatologic al Unitatii de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Valcea, Calea lui Traian nr. 201.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...