DRĂGĂȘANI: Primarul Nedelcu și angajații de la Direcția de Asistență Socială fac cumpărături pentru seniorii municipiului

25 Mar 2020

În această perioadă greau pentru toată lumea, când țări întregi și-au închis granițele pentru a stopa fenomenul COVID-19, care a făcut deja multe victime omenești, primarul Cristian Nedelcu din Drăgășani a găsit soluția pentru ca seniorii, care nu mai au rude sau aparținîtori, să nu moară de foame înb case. Astfel, edilul din Drăgășani le-a solicitat angajaților de la Direcția de Asistență Socială din cadrul primăriei Drăgășani, să identifice persoanele vulnerabile și să îi sprijine. 

 

”Directia de Asistenta Sociala va solicita sprijinul pentru identificarea persoanelor fara sustinatori legali sau alta forma de ajutor, in varsta de peste 65 de ani, pentru a putea fi sprijinite astfel incat sa fie minimizata expunerea lor in afara locuintelor.
Directia de Asistenta Sociala poate livra la domiciliu produse de stricta necesitate cu mentiunea ca transportul este gratuit, iar persoana care solicita serviciile va achita contravaloarea produselor respective.
Livrarea produselor solicitate pana in ora 12 se va face in cursul aceleiasi zile, iar pentru produsele solicitate dupa ora 12 livrarea se va face in ziua urmatoare.
Solicitarile se pot face la la numarul de telefon 0250811990 interior 108, pe fax la numarul 0250811990 sau pe mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
IMPORTANT!
Persoanele care vor livra alimentele si vor incasa contravaloarea acestora vor prezenta legitimatie care prezinta pe verso stampila Primariei Municipiului Dragasani”.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...