MARINICĂ POTOP: Singurele care ne încurcă sunt organele statului prin deciziile luate! Șomajul tehnic este inutilizabil

23 Mar 2020
În plină criză a epidemiei de coronavirus, deciziile guvernamentale luate în această perioadă mai mult îi induc în eroare pe producătorii de materiale de construcții, după cum susține Marinică Potop, acţionar şi director general al producătorului de lacuri şi vopsele Sarcom Vâlcea pentru Ziarul Financiar, https://www.zfcorporate.ro.
„Singurii care ne încurcă sunt organele statului prin deciziile pe care le iau. În loc să nu permită plimbatul prin ţară de către persoanele sosite din afara ţării, statul ne îngrădeşte nouă activitatea. În orice act aprobat până în prezent – Legea 19, Şomajul tehnic – strecoară în normă articole care duc la neîncadrarea în lege şi, de fapt, le fac inutilizabile” , spune Marinică Potop pentru https://www.zfcorporate.ro.
Sarcom are o singură fabrică, în localitatea Mihăeşti din judeţul Vâlcea, alături de patru puncte de lucru, în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Constanţa, unde desfăşoară activitate de distribuţie şi depozitare, şi un magazin lângă fabrica din Mihăeşti.
Compania şi-a majorat vânzările în 2019 cu 20% comparativ cu anul anterior. Astfel, rezultatul s-a apropiat de 50 de milioane de lei, potrivit calculelor ZF.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...