REGLARE DE CONTURI? Incident grav la Mihăeşti: Bărbat cercetat pentru lovire şi lipsire de libertate în mod ilegal

Polițiștii din cadrul Secției nr 1 Politie Rurală Râmnicu Vâlcea au fost sesizați în cursul zilei de duminica, prin SNUAU 112 că, pe raza localității Mihaesti, a avut loc un conflict între 2 persoane.
În urma verificarilor efectuate, polițiștii au stabilit că cele 2 persoane au avut un schimb de replici și ulterior unul dintre bărbați, după ce l-a luat cu mașina pe celalalt, l-a agresat fizic, ducându-l apoi la domiciliul din localitatea respectivă.
În cauza se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violente și lipsirea de libertate în mod ilegal.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...