PREMIERĂ LA VÂLCEA! Aiming High Language Center Râmnicu Vâlcea a început cursurile on-line

Cu mesajul "Stămacasă", Aiming High Language Center Râmnicu Vâlcea a început de luni cursurile on-line cu elevii înscrişi la acest prestigios centru de învăţare a limbilor străine din Râmnicu Vâlcea.
Copiii care aub experimentat acest gen de cursuri au fost foarte încântaţi, mai ales că timp de o lună de zile, cursurile preuniversitare sunt suspendate pe perioada cât durează starea de urgenţă.
Amintim că preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 16 martie a.c., decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României. În domeniul educaţiei, preşedintele a anunţat că şcolile vor rămâne închise atâta timp cât durează starea de urgenţă.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...