FOTO - VIDEO! Bătaie cruntă între două minore din Râmnicu Vâlcea ediție tiparită

O minoră de 14 ani a fost umilită de către alta de 15 ani, fiind pusă în genunchi și obligată să-și ceara scuze, iar apoi bătută cu pumnii și picioarele. Mai grav este faptul că în jurul celor două se aflau mai mulți minori care râdeau, filmau, ba chiar o ațâțâu pe agresoarea, care se credea cu siguranță în flme cu Xena.
Halal copii, halal părinți! Ar trebui să le fie rușine că au crescut o asemenea pramatie, care își bate joc de un alt copil.
”Politistii din cadrul Politiei municipiului Râmnicu Vâlcea s-au autosesizat cu privire la filmarea apărută azi în online. Este vorba de un conflict spontan apărut între 2 tinere, de 15, respectiv 14 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.
În urma verificarilor efectuate, polițiștii au stabilit că cele 2 tinere au avut un schimb de replici și ulterior una dintre fete a lovit-o pe cealaltă cu palmele și picioarele.
În cauza se efectuează cercetări fața de tânăra de 15 ani pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violente.
Cercetările se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...