TINERI BĂNUIȚI DE FURT, DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTI

La data de 06 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliției Rurală Lăpușata au fost sesizați de administratorul unei firme de pe raza comunei Roești, cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras motorină din utilajele pe care le deține.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, în fapt, persoane necunoscute au reușit să sustragă 200 de litri de motorină, din trei utilaje.

La data de 18 februarie a.c., în urma verificărilor efectuate polițiștii au reușit să identifice doi tineri de 18 și 19 ani, din Roești și un tânăr de 17 ani, din Copăceni bănuiți de comiterea faptei.

Pe numele celor trei a fost întocmit un dosar penal, cercetările continuă urmând a se propune soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...