BREAKING NEWS! O tanara de 16 ani din Râmnicu Valcea s-a aruncat de la etajul 4

BREAKING NEWS! O tanara de 16 ani din Râmnicu Valcea  s-a aruncat de la etajul 4 Foto arhiva

UPDATE:  Starea minorei care s-a aruncat de la etajul 4, FOARTE GRAVĂ! Ea a fost transportată de urgență la Craiova

Gest necugetat făcut de o adolescentă de 16 ani din Râmnicu Vâlcea. Aceasta s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia după ce s-a certat destul de rău cu părinții. Inițial, adolescenta a fost transportată Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, fiind în stare gravă. Ulterior, medicii au decis să o trimită la Craiova, fiind diagnosticată cu politraumatism prin cădere de la înălțime.

 

Incident grav în cartierul Ostroveni. O tanara de 16 s-ar fi aruncat de la etajul 4 al apartamentului în care locuia. Din primele informatii, se pare că ar fi inconștientă și că ar fi fost transportată la spital.
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că o fată de 16 ani a căzut de la balconul locuinței situate de la etajul 4 în cartierul Ostroveni, pe aleea Narciselor. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care efectuează investigații.

Vom reveni

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...