FOTO - VIDEO: Mort de beat, un vâlcean a greșit adresa și a intrat în casă peste o mamă şi copiii ei

Un bărbat băut a fost dus, sâmbătă, la Poliție, după ce a bătut cu pumnii și picioarele în ușa unui apartament din Râmnicu Vâlcea. Doi copii, speriați, au sunat la 112 și în ajutorul lor au intervenit jandarmii. Potrivit acestora, bărbatul nu a avut niciun motiv pentru care a recurs la acest gest.

Incidentul a avut loc în cartierul Ostroveni, deoarece un bărbat aflat în stare de ebrietate bătea cu pumnii si picioarele în ușa unui apartament.

”Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la fața locului și a aflat că barbatul a reușit sa pătrundă intr-un apartament în care se afla o mamă împreună cu cei doi copii ai săi.
Ulterior, bărbatul a fost scos de către femeie din apartament și a început să lovească cu pumnii si picioarele ușa apartamentului de vizavi.
În interiorul imobilului se aflau alți doi copii, care cuprinși de teamă, s-au încuiat într-una din camerele imobilului și au apelat pentru ajutor la numărul unic de urgență 112.

Bărbatul a fost imobolizat și incătusat de către jandarmii vâlceni și dus la poliție pentru continuarea cercetărilor. Menționăm că bărbatul nu a avut niciun motiv pentru care a recurs la acest gest”, arată jandarmii vâlceni.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...