BEȚI LA VOLAN pe drumurile din Vâlcea!

BEȚI LA VOLAN pe drumurile din Vâlcea! foto arhiva
În dimineața zilei de 20 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control pe raza localității Golești, o autoutilitară, condusă de un bărbat de 57 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În aceeași dimineață, polițiștii din cadrul Poliței orașului Brezoi au oprit pentru control pe raza comunei Perișani, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din comună.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ambii conducători auto au fost transportați la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, iar pe numele lor au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...