BĂRBAT INCONȘTIENT la abatorul La Provincia din Frâncești! A DECEDAT câteva ore mai târziu la spital

BĂRBAT INCONȘTIENT la abatorul La Provincia din Frâncești! A DECEDAT câteva ore mai târziu la spital foto arhiva
Un bărbat de 48 de ani din Băbeni a fost găsit în stare de inconștiență în podul unei mori al abatorului La Provincia din Frâncești. Se pare că acestuia i s-a făcut rău și a zăcut inconștient până când a fost găsit de colegii săi, care au alertat imediat Ambulanța.
Angajatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, unde a decedat câteva ore mai târziu, în noaptea de 16/17 ianuarie.
”Din primele informații, decesul a avut cauze patologice, ele conduc la un accident în afara muncii. Când moartea nu este violentă nu sunt întrunite prevederrile legale pentru a fi încadrat ca accident de muncă. Necropsia bărbatului de 48 de ani va fie efectuată în data de 18 ianuarie a.c.”, ne-a declarat Ion Tănăsoiu, inspector șef ITM Vâlcea .
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...