Ați văzut-o? Sunați URGENT la 112! Minoră fugită de acasă din Ocnele Mari

15 Ian 2020
În seara zilei de, 14 ianuarie a.c., polițiștii vâlceni au fost sesizați de familia numitei RUSZI MARIA-ADRIANA, în vârstă de 13 ani, din orașul Ocnele Mari, cu privire la faptul că, la data de 12 ianuarie a.c., aceasta a plecat de la domiciliu și nu a revenit.
La data dispariției minora era îmbrăcată cu o geacă din piele de culoare neagră, blugi de culoare închisă și cu pantofi sport de culoare roz.
Semnalmente: înălțime 1.40m - 1.50 m, greutate aproximativ 40-50 kg, ochi căprui, păr lung negru.
Minora nu ar fi la prima plecare, acesta plecând de la domiciliu și revenind după câteva zile, însă părinții nu au anunțat disparițiile acesteia.
În momentul de față, polițiștii desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanei dispărute.
Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau sunați la 112 !
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...