RAZIE ÎN RÂMNICU VÂLCEA: Deși emana halenă alcoolică, un bărbat a refuzat prelevarea de probe biologice

RAZIE ÎN RÂMNICU VÂLCEA: Deși emana halenă alcoolică, un bărbat a refuzat prelevarea de probe biologice foto arhiva

La data de, 13 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii au oprit pentru control 83 autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au fost nevoiți să aplice 28 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 6 sancțiuni contravenționale conform Lg. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice, cu o valoare de peste 7000 lei.

De asemenea, au fost legitimate 115 de persoane, au fost reținute 3 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

La data de, 13 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control pe Aleea Castanilor, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din municipiu.

Având în vedere că acesta emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, însă bărbatul a refuzat testarea. De asemenea, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei, însă acesta a refuzat recoltarea.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...