ACCIDENT PE DN 7 la Tălmaciu! Impact între un tir, un autocar și un autoturismAccident rutier pe DN 7, la intrarea în Tălmaciu dinspre Valcea, în care sunt implicate un tir, un autocar si un turism. În zonă, traficul este blocat total.
ISU Sibiu intervine de urgență cu două echipaje Smurd, autospeciala de salvare victime multiple și un echipaj de descarcerare.
Din primele informații sunt cinci persoane care necesită îngrijiri medicale dintre care una încărcerată, conștientă Soferul este încarcerat, intervine ISU Sibiu pentru scoaterea acestuia. Mai sunt 4 persoane care necesită și primesc îngrijiri medicale, tre bărbați și o femeie.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...