Tânărul care a anunțat că este amplasată o BOMBĂ în mall dorește să intre în Cartea Recordurilor! Vrea să fure un tren

Individul care a creat panică în cele două mall-uri din Râmnicu Vâlcea a fost amendat contravențional cu suma de 5.000 de lei, întrucât în ceea ce-l privește nu au fost întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de nerespectarea regimului armelor si munițiilor.
Recent eliberat din penitenciar, Moroacă Costindupă ce a furat autobuzul, tânărul din Dăești a pus pe jar mii de oameni alertând, în mod fals, că în cele două mall-uri ar fi fost amplasate bombe. Acum și după această ispravă, el s-a lăudat oricui vrea să audă că dorește să intre în Cartea Recordurilor și asta într-un singur fel: intenționează să fure un tren.
A furat un taxi, un autobuz si un microbuz
Individul care, duminică seară, a anunţat, în mod fals, la 112, că la cele două mall-uri din Râmnicu Vâlcea există bombe, provocând astfel evacuarea a mii de persoane, a fost identificat de oamenii legii. El este cunoscut de poliţişti, după ce în 2018 şi 2019 a furat un autobuz, un microbuz şi un taxi, plecând la plimbare cu ele pe drumurile publice şi provocând incidente. Suspectul are 18 ani şi se numește Costin Moroacă, din comuna Dăeşti.
“În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii vâlceni a fost identificat un tânăr de 18 ani, din Dăeşti, bănuit că ar fi apelat abuziv şi a sesizat că în centrul comercial noi a fost amplasată o bombă. Se fac cercetări de către poliţiştii din cadrul Biroului Arme , Explozivi şi Substanţe Periculoase pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive” – precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...