Încă 3,9 milioane lei vor fi investiți de CJ Vâlcea în proiecte de dezvoltare

11 Dec 2019

Urmare a derulării proiectelor de investiții cu fonduri europene, Consiliul Județean Vâlcea a depus cereri pentru recuperarea la bugetul județului și utilizarea, în continuare, pentru noi proiecte de investiții, a unei sume de 3.919.958,55 lei.

Rambursarea sumelor a fost solicitată la ADR S-V Oltenia de către președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, urmând ca banii să intre în contul Consiliului Județean după îndeplinirea formalităților legale, în luna ianuarie 2020.

Astăzi, 11 decembrie 2019, au fost virați 393.377,75 lei, bani care intră în bugetul Consiliului Județean, tot ca urmare a unor cereri de rambursare.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...