FOTO : Trei tineri au fost RETINUTI, dupa ce au spart magazinul Flanco de la Cina

Trei tineri, cu varste cuprinse intre 16 si 18 ani, au fost retinuti dupa ce au furat din magazinul Flanco, situat in zona Cina a municipiului Ramnicu Valcea. Tinerii au furat din magazin bunuri in valoare de 18.000 de lei. Cei trei au fost depistați, în trafic, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, iar asupra lor au fost descoperite mai multe bunuri.
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Brezoi și sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea au reușit să identifice și să depisteze trei tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
În dimineața zilei de 09 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de un lucrător al unui magazin de produse electronice și electrocasnice, de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în magazin, din interiorul căruia au fost sustrase mai multe bunuri.
Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind sustrase mai multe produse electronice, creând un prejudiciu de 18.000 lei.
În urma activităților investigative, polițiștii au reușit să identifice 2 tineri de 16 respectiv 18 ani, din comuna Racovița și un tânăr de 18 ani, din Călinești, bănuiți de comiterea faptei. Cei trei au fost depistați, în trafic, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, iar asupra lor au fost descoperite mai multe bunuri.
În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus reținerea pe 24 de ore, a celor trei tineri, aceștia fiind încarcerați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
La activitate au participat și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...