VIDEO: BRACONIERI PRINȘI LA BREZOI! Peste 600 kg. de pește confiscat

În această dimineață, polițiștii din Vâlcea au depistat în trafic două autoturisme care transportau peste 600 de kilograme de pește fără documente legale. Atât peștele, cât și autoturismele, precum și o barcă și mai multe plase de pescuit au fost indisponibilizate.
În dimineața zilei de 4 decembrie 2019, polițiștii din cadrul I.P.J. Vâlcea au desfășurat o acțiune, pe raza orașului Brezoi, pentru verificarea legalității activităților comerciale cu pește și produse din pește.
În prima parte a activității, au fost depistați doi bărbați care transportau în portbagajele unor autoturisme, în condiții improprii și fără documente legale, peste 600 de kilograme de pește.
Polițiștii au dispus măsura indisponibilizării pentru cantitatea de pește, cele 2 autoturisme folosite de aceștia, o barcă și mai multe plase de pescuit. De asemenea, polițiștii continuă cercetările în cauză.
Comercializarea peștelui și a derivatelor este admisă numai în unitati specializate sau secții ale magazinelor alimentare înregistrate sanitar veterinar, evitați achiziția acestora de la persoane neautorizate.
De asemenea, legislația impune asigurarea condițiilor de manipulare și transport ale peștelui, a produselor din pescuit de la furnizori la unitățile de vânzare, cu menținerea igienei și a lanțului frigorific pe durata transportului.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...