BOGDAN MATEI: Au găsit soluția! Sa taie de la educatie

30 Noi 2019
Au găsit soluția! Să taie de la educație! Dezastruos!
De-a lungul carierei mele ca profesor am încercat pe cât posibil să mă implic în educație, iar de când sunt senator, am venit în sprijinul învățământului cu idei și propuneri care să faciliteze viața profesorilor, dar care să îi ajute și pe elevi.
Rectificarea bugetară a Guvernului Orban mai taie 2 miliarde de la bugetul Educaţiei.
Asta este România dorită de Iohannis și Orban? Asta este România educată? Unde se taie tocmai de la un buget care dimpotrivă ar trebui ajutat și care reprezintă o prioritate națională?
Dacă vrem ca lucrurile să meargă bine în această țară trebuie să investim în viitorul ei, adică în educația copiilor noștri.
Dar suntem liniștiți că PSD nu a câștigat alegerile și încep să se vadă prioritățile acestui guvern...
Am o singură întrebare pentru Președintele României, la care cunosc și răspunsul...
Câți ani aveți domnule președinte Iohannis? 
Răspuns: “PSD!”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...