FOTO: Căprioară găsită de jandarmi în scara unui bloc din Râmnicu Vâlcea

22 Noi 2019
Jandarmii vâlceni au avut astăzi o misiune mai puțin obișnuită, respectiv salvarea unei căprioare rătăcite pe străzile cartierului Traian.

În urma apelului 112 prin care am fost sesizați cu privire la prezența neobișnuită a animalului sălbatic , un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la fața locului pentru a izola zona, astfel încât căprioara să nu fie rănită de autovehicule.

La sosirea reprezentantului D.S.V. , căprioara a fost tranchilizată și preluată de către un reprezentant al fondului de vânătoare zonal, ulterior eliberată în mediul ei natural.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...