S-A APROBAT: Aparatură medicală nouă la Spitalul Județean Vâlcea

Consilierii județeni au aprobat la ultima ședință a Consiliului Județean Vâlcea de la sfârșitul lunii octombrie achiziționarea unui aspirator ultrasonic SONOPET pentru secția Neurochirurgie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.

”Am aprobat, alături de colegii consilieri, suma necesară achiziționării unui aspirator ultrasonic SONOPET pentru secția Neurochirurgie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.
Avantajul aspiratorului ultrasonic este acela că protejează cu maximă eficiență țesutul cerebral, ușurând semnificativ munca chirurgului și facilitează recuperarea pacientului.
Necesitatea unui astfel de aparat medical este cu atât mai mare cu cât, din totalul de 400 de operații efectuate la Spitalul Județean, în ultimii trei ani, jumatate reprezintă patologiile tumorale și hemoragiile cerebrale.
Sănătatea vâlcenilor reprezintă o prioritate și vom continua să investim atât în aparatură medicală cât și în crearea unor condiții corespunzătoare pentru pacienți”, susține Constantin Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...