ARESTAT pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Arad.

Ieri polițiștii au pus în aplicare un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Arad, pe numele unei tânăr de 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea, fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 06 februarie 2018, tânărul s-a prezentat la controlul specific efectuat la Punctul de trecere al frontierei de stat Nădlac II – Csanadpalota, unde s-a legitimat cu un permis de conducere emis de autoritățile din Ungaria, în care erau aplicate datele sale de identitate.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că permisul era fals, iar tânărul de 26 de ani, nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Tânărul a fost încarcerat la un penitenciar de pe raza județului Argeș.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...