ARESTAT pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Arad.

Ieri polițiștii au pus în aplicare un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Arad, pe numele unei tânăr de 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea, fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 06 februarie 2018, tânărul s-a prezentat la controlul specific efectuat la Punctul de trecere al frontierei de stat Nădlac II – Csanadpalota, unde s-a legitimat cu un permis de conducere emis de autoritățile din Ungaria, în care erau aplicate datele sale de identitate.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că permisul era fals, iar tânărul de 26 de ani, nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Tânărul a fost încarcerat la un penitenciar de pe raza județului Argeș.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...