NEWS ALERT: Toți candidații înscriși la concursurile pentru posturile de conducere de la DGASPC Vâlcea, RESPINSI

Incredibil, dar adevarat! Toti candidatii înscriși la concursurile pentru posturile de conducere (director adjunct si director economic) scoase la concurs de DGASPC Vâlcea au fost declarați RESPINSI, în urma probei scrise. 

Astfel, pentru postul de director adjunct, după proba de selecție a dosarelor, la proba scrisă s-a prezentat, din cei 5 înscriși, doar 2. Este vorba de actualul director adjunct Iana Diaconu, care a obținut un punctaj de 47, 75 și Stroe Florin Liviu, care a obținut 27,75. 

Pentru funcția de director economic, s-au prezentat la cea de-a doua proba Dumitru Tarasenie, care a acumulat 26,00 si Udubasa Daniela Ștefania, care a obținut 40 25 puncte. 

 

Vom reveni

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...