FOTO ACCIDENT LA CINA! Carambol între mai multe autoturisme

Polițiștii vâlceni au fost sesizați prin apel unic de urgență cu privire la faptul că în zona Cina și a Casei Tineretului, o autoutilitară ar fi acroșat mai multe autoturisme.
Polițiștii ajunși la fața locului au identificat autoturismul și conducătorul auto, care ar fi acroșat autoturismele.
În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că, conducătorul autoturismului este un bărbat de 55 de ani, din Drăgășani,care are dreptul de conducere suspendat, permisul fiindu-i reținut pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1.16 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a nici unei persoane.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...