INCREDIBIL! 12 oameni înghesuiţi ca sardelele într-o maşină cu remorcă pe DN 7 (VIDEO)

Imaginile zilei vin de pe DN7: 12 oameni înghesuiţi într-o maşină cu remorcă! Poliţiştii s-au cam luat cu mâinile de cap când au început să numere câţi oameni au început să coroare, rând, pe rând, dintr-o maşină de care fusese ataşată o remorcă.
Ansamblul auto a fost oprit pentru un control de rutină, făcut de oamenii legii sibieni pe DN 7. Rezultatul numărătorii s-a oprit la 12 pasageri. Toţi circulau, pe lângă şofer, în maşina cu rulotă, destinaţia fiind judeţul Vâlcea. Oamenii au fost nevoiţi să găsească o altă soluţie de transport, în timp ce conducătorul auto s-a ales cu o amendă de 870 de lei.
Sancţiunea a fost aplicată ”pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilit în certificatul de înmatriculare al vehiculului”.
Detalii şi imagini cu cazul de pe DN7 au fost postate sâmbătă pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...