Escroacă din Vâlcea a jefuit o bătrână! I-a furat pensia de 800 de lei

07 Feb 2019
Escroacă din Vâlcea a jefuit o bătrână! I-a furat pensia de 800 de lei foto www.protv.ro
O bătrână din Bacău a rămas fără niciun ban după ce i-a deschis ușa unei necunoscute și a lăsat-o să intre în casă. Individa a stat preț de câteva minute, apoi s-a făcut nevăzută cu 800 de lei, pensia femeii, pe care tocmai o primise.
Bătrâna, în vârstă de 85 de ani, din Bacău, locuieşte singură şi povesteşte că la uşa ei a apărut o tânără pe care a lăsat-o să intre în casă.
“A bătut la uşă şi eu am crezut că este nepoata mea. Am deschis uşa şi a şi intrat în casă. N-am invitat-o în bucătărie că mâncam acolo, doar în sufragerie. Stătea cu spatele la măsuţă, acolo erau banii, toată pensia”, a spus bătrâna, Doina Zărnoagă.
După un sfert de oră, individa a dispărut cu tot cu banii de pe masa, opt sute de lei. Femeia şi-a dat seama că a fost jefuită abia când a vizitat-o nepoata, care i-a cerut bani pentru cumpărături. Imediat a sunat la 112.
Poliţiştii spun că metoda folosită este cunoscută drept ”a împrietenirii”. Şi le atrag atenţia bătrânilor să nu lase persoane necunoscute să le treacă pragul.
Fata de 23 de ani a fost prinsă în scurt timp. Suspecta este din Vâlcea şi a mai avut probleme cu legea. La fel şi prietenul ei care se află în baza de date a poliţiştilor pentru furturi.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...