UMANITAR! Bătrâna căreia i-a ars casa în incendiu de pe strada Libertății are nevoie de noi

04 Ian 2019
”A fost o asistenta foarte dedicata in meseria ei. Sotul era invatator. Acum e singura pe lume!”, este unul dintre sutele de mesaje de pe rețelele de socializare despre cazul bătrânei de 85 de ani, care a scăpat cu viață din incendiul ce i-a distrus casa.
Maria Simescu are 85 de ani și acum se află internată la Spitalul Județean Vâlcea, secția Chirurgie, salonul 11 și nu mai are pe nimeni. Soțul acestuia a decedat recent, iar singura fiică a murit în urmă cu câțiva ani. Din ce spun vecinii, are 2 nepoți, care nu sunt foarte interesați soarta ei.
”Este vorba de o bătrânică de 85 de ani care locuiește pe str. Libertății și in data de 28 dec. a rămas fara locuita în urma unui incendiu. Acum se afla internata în spital la secția Chirurgie cu arsuri pe fata și picioare.
Nu are ajutor din partea nimănui, cu trei săptămâni în urma i-a decedat soțul și s-a stins din viata acum câțiva ani și singura fiica care a avut-o.
Iși dorește enorm sa se întoarcă acasă, și poate reușim împreună să îi aducem aceasta bucurie”, scrie Roxana Pârvulescu pe Facebook.
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...