Polițiștii rutieri "i-au rupt" pe șoferi cu amenzi

 politist-rutiera- șoferii vâlceni au "contribuit" la bugetul statului cu o sumă totală de 149.020 lei, ei fiind sancționați pentru încălcarea legislației rutiere în vigoare.  

Vâlcea a fost împânzită în week-end-ul trecut de polițiști. Nu mai puțin de 399 de agenți de ordine publică, poliție rutieră, intervenție rapidă, poliția transporturi feroviare și prevenirea criminalității au ie șit în stradă pentru a preveni infracționalitatea. " Această acțiune s-a desfășurat atât în municipiile Râmnicu Vâlcea și Drăgășani, în orașele Horezu, Bălcești și Brezoi, cât și în zonele limitrofe acestora. O atenție sporită s-a acordat locațiilor în care sunt organizate tabere șicolare sau sunt planificate activități cultural educative la care participă copii, respectiv Călimănești, Brezoi "Malaia "Voineasa și Horezu" "ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, Alina Teodorescu.

Ca de obicei, Poliția Rutieră a fost cea mai eficientă, rutierii acționând în " cascadă" . Așadar, fie că a fost vorba despre persoane care circulau fără permis de conducere, în stare de ebrietate sau care aveau viteza peste limita legală, toți s-au ales cu sancțiuni. În total, în două zile de razii au fost constatate 10 infracțiuni și s-au aplicat nu mai puțin de 616 contravenții, în valoare totală de 149.020 lei. " Autospecialele de poliție rutieră au fost amplasate în punctele identificate ca vulnerabile din punct de vedere al riscului de producere al accidentelor rutiere, având astfel scopul de combatere a cauzelor generatoare de accidente rutiere. Reamintim că acțiunea preventivă desfășurată se dorește a fi un avertisment al poliției, lansat tuturor cetățenilor care încalcă legislația în vigoare" "ne-a mai spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, Alina Teodorescu.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...