ŞAH MAT: Comisie pentru înfiinţarea unui nou spital la Bălceşti

Surse din sănătatea vâlceană ne-a informat că preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu a solicitat o comisie de specialişti de la DSP, Spitalul Judeţean Vâlcea, CAS, medici specialişti, personal tehnic şi jurişti care să identifice clar paşii şi condiţiile în care se poate face o unitate medicală de stat în Bălceşti.

Contactat telefonic, Constantin Rădulescu a spus că spitalele nu se fac prin reclamaţii şi că el se ţine de cuvânt. Comisia urmează să se constituie şi să stabilească pas cu pas ce e de făcut la modul practic, inclusiv legat de finanţare şi medici, astfel încât în Bălceşti să funcţioneze o astfel de unitate.

[Nota redacţiei: Să vedem acum cum se implică primăria Bălceşti şi cu ce în acest demers. Până atunci se pare că avem o abordare pragmatică din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea pe acest subiect, al înfiinţării unui spitalul în Bălceşti.

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...