ROMÂNIA riscă amenzi uriaşe de 200.000 euro/zi din cauza colectării şi reciclării deşeurilor. Şi tu poţi ajuta ca asta să nu se întâmple!

20 Mar 2018

Codașă în Europa la colectarea și reciclarea deșeurilor, România riscă amenzi uriaşe de 200.000 de euro pe zi. Ce poți face ca să ajuți să nu se întâmple asta?

Nu mai arunca plasticul la gunoi! Strânge-l separat și du-l la containerul de reciclare galben (tip IGLU) sau contactează firmele care vin să-l ridice de acasă.

Nu mai arunca sticla la gunoi! Strânge-o separat și du-o la containerul de reciclare verde (tip IGLU) sau contactează firmele care vin să o ridice de acasă.

Nu mai arunca hârtia sau cartonul la gunoi! Strânge-le separat și du-le la containerul de reciclare albastru (tip IGLU) sau contactează firmele care vin să le ridice de acasă.

Fiecare gest contează!

Sursa: România ecologică

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...