Ea este tânăra lovită pe trecerea de pietoni din Râmnic. Lucrează la Poliţia Locală şi este volunar IGSU

11 Mai 2017
Ea este tânăra lovită pe trecerea de pietoni din Râmnic. Lucrează la Poliţia Locală şi este volunar IGSU foto: Facebook

UPDATE: Şoferul care a fugit de la locul producerii accidentului a fost găsit în Drăgăşani, la aproximativ o oră de la producerea evenimentului rutier.

Accidentul de circulație s-a produs în această dimineață, în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, pe strada Regina Maria, în fața fostului restaurant Vulturul. Șoferul unui autoturism cu numere de Bulgaria a lovit-o pe Diana Albu pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul faptei.

Femeia rănită a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Aceasta acuza dureri de picioare. Diana Albu lucrează la Poliţia Locală şi este volunar la IGSU Vâlcea (sau salvator din pasiune așa cum singură a scris pe profilul personal de Facebook).

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...