Vâlcencele au stil! Celebrul show “Bravo, ai stil!” are 2 concurente din judeţul nostru

Vâlcencele au stil! Celebrul show “Bravo, ai stil!” are 2 concurente din judeţul nostru FOTO: click.ro

Cel de-al doilea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!” a început în forţă. În prima ediţie, de luni, 23 ianuarie, juraţii au făcut cunoştinţă cu noile concurente. Două dintre acestea sunt din Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre Silvia şi Andreea.

Silvia are 27 de ani și a reușit să-i impresioneze pe toți jurații cu ținuta ei, aleasă pentru o petrecere numită „Shine bright”.
Andreea are 23 de ani și a declarat că își dorește o carieră în modă. Din nefericire, nu a avut prea mult noroc, deoarece Iulia Albu i-a criticat ținuta.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...