FOTO: Chef Scărlătescu, în vizită la un restaurant vâlcean

16 Dec 2016
FOTO: Chef Scărlătescu, în vizită la un restaurant vâlcean foto: facebook Nicoleta-Raluca Stoica
Se pare că celebrul chef, jurat al show-ului culinar „Chefi la cuţite” ne apreciază judeţul devreme ce în data de 1 decembrie a postat în mediile de socializare că merge la Băile Olăneşti, iar în pozele prezentate în acest articol îl vedem la Ristorante D'amici, din Râmnicu Vâlcea.

Din imaginile şi videoclipurile postate de chef pe profilul personal de facebook, desprindem că se află într-o călătorie culinară, în care promovează tradiţiile româneşti. Într-o filmare live, realizată ieri în Sibiu, şi-a încântat fanii cu prepararea cozonacilor ca „la bunica”.

Astfel de iniţiative sunt lăudabile şi sperăm că şi alte vedete îi vor urma exemplul lui Chef Cătălin Scărlătescu. Dacă ne vor vizita județul cu atât mai bine!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...