Omul de afaceri din VÂLCEA, Virgil Covercă, rămâne în arest

18 Oct 2016
Omul de afaceri din Vâlcea, Virgil Covercă, a făcut contestaţie la Curtea de Apel Piteşti în ceea ce priveşte decizia Tribunalului Argeş privind măsura arestării sale preventive, într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul exploatării lemnului.

Decizia Curţii de Apel Piteşti este definitivă, iar magistraţii au respins, marţi, 18 octombrie 2016, contestaţia formulată de omul de afaceri vâlcean Virgil Covercă. De asemenea, au fost respinse ca nefondate şi şi contestaţiile formulate de ceilalţi doi arestaţi din dosar, Nicolae Eriţoiu şi Adriana Huidu, persoane cu funcţii de conducere în cadrul unei societăţi deţinute de omul de afaceri.

Cei trei au fost reţinuţi de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT pe 12 octombrie, pentru alţi 12 suspecţi din dosar fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Procurorii DIICOT au efectuat anterior 72 de percheziţii în judeţele Argeş, Constanţa, Vâlcea, Teleorman, Maramureş, Gorj, Hunedoara, Sibiu şi Alba, într-un dosar de evaziune fiscală şi tăieri ilegale de arbori.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...